Stefan Olsthoorn interieur advies & ontwerp

Heeft u vragen, behoefte aan inspiratie of wilt u uw ideeën toetsen bij het opnieuw inrichten van verschillende ruimten in uw woning? Wilt u zich met uw bedrijf beter profileren en de uitstraling van uw bedrijf verbeteren of aanpassen? 

Een goed advies begint met goed luisteren. Voldoende tijd besteden bij het bepalen van uw stijl, gewoonten en wensen. Dit is de eerste stap tot realisatie van een interieurontwerp dat bij u past. In samenspraak kunnen we nieuwe mogelijkheden en ideeën creëren en tot een goed eindresultaat komen.

interieuradvies op maat

Stefan Olsthoorn Interieur biedt interieuradvies op maat en gaat hierbij uiterst professioneel en creatief te werk. Wij combineren uw eigen wensen en smaak met actuele designtrends. Ons ontwerpbureau heeft interieurs gerealiseerd voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

Caballero Fabriek

 professioneel advies

Bent u op zoek naar professioneel advies, een fris ontwerp of een stijlvolle styling? Stefan Olsthoorn Interieur gaat graag voor u aan de slag! We bespreken uw wensen en eisen voor de desbetreffende ruimten. Met deze informatie en creatieve ideeën kunnen we een gericht advies geven. Een oriënterend gesprek zal 2 tot 2,5 uur in beslag nemen.

 MG 3804

FAB21 IS EEN ONTWERPSTUDIO VOOR HET INTERIEUR

Wij hebben de overtuiging dat een goed ontworpen huis het verschil maakt tussen ergens wonen en je écht thuis voelen. Wanneer wij werken aan een interieurontwerp voor onze opdrachtgevers, creëren we harmonie tussen architectuur, interieur, landschap en leefstijl. Ons specialisme is het turn key en onder architectuur realiseren van het interieur voor particuliere woningen en voor zakelijke opdrachtgevers (zoals bedrijven en vastgoedinvesteerders) . Echter wij zijn multidisciplinair dus klanten kunnen ons op vele vlakken inschakelen zo ook voor kleinere deeloplossingen.

team zw
Zoeterwoude 12 v

Interieurontwerp / kleuradvies / verlichtingsplan

Met de informatie van het kennismakingsgesprek maken we een interieurontwerp op schaal 1:50, met de gekozen materialen en bestaande of nieuwe meubels.

Oosteinde 12

Aankoopbegeleiding

In het natraject is het mogelijk u te begeleiden bij het uitvoeren van het ontwerpplan en bij de aankoop van de geadviseerde producten.

2 MG 4179

Meubels en vloerkleden op maat

Van alle massieve houtsoorten, fineer en plaatmateriaal kunt u alles op maat laten maken. Wij verzorgen de tekeningen op schaal en vragen een offerte aan.

Tol6

Styling van uw woning

U krijgt eenheid in uw interieur als u vormen en materialen kiest die bij elkaar passen.